Avatar
Hetautoparadijs

0 Following 0 Followers
1
Op 22 juni stelde Peugeot zijn nieuwste telg aan de wereld voor, maar Autovisie kreeg deze 408 gedoopte crossover al een week of vier ervoor te zien. Op welke locatie het merk met de leeuw de welp aan enkele geselecteerde media liet zien, onthult Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen je in onderstaande video. Neem een kijkje achter de schermen.

Het is gebruikelijk dat autobouwers enkele grote media voorafgaande aan de officiële onthulling in de gelegenheid stelt om het nieuwe product live te bekijken. Enerzijds biedt de fabrikant de media de mogelijkheid om zo in alle rust met enkele bet
Read More
rokkenen uit het projectteam te praten, anderzijds kunnen de media een eigen video- of fotoreportage maken. Zodoende lag een dag na de onthulling Autovisie Magazine op de mat en in de winkel met daarin het exclusieve verhaal over de Peugeot 408.

Telefoons afplakken of inleveren

Autofabrikanten kiezen voor uiteenlopende locaties, zolang die plekken goed beveiligd kunnen worden. Voor deelname aan zo’n evenement moeten de aanwezigen een geheimhoudingsverklaring tekenen en bij het betreden van de ruimte de telefoons of afplakken of inleveren. Vaak kiest een merk voor een fotostudio, die veelvuldig door de autobouwer voor persfoto’s, folderfoto’s of marketinguitingen wordt gebruikt.

ADN in Velizy

Voor de 408 koos Peugeot voor de eigen ontwikkelings- en ontwerpstudio ten zuidwesten van Parijs, ADN genaamd. Binnen dit fort werkt het concern aan producten voor Citroën, DS en Peugeot, die allemaal hun eigen kraamkamers en afdelingen hebben. Eén ruimte wordt in ieder geval gedeeld en dat is waar Sjoerd jullie in deze video mee naar toeneemt.

Als je meer wilt weten dan de persmap

Sjoerds Weetjes Peugeot 408

In deze achter-de-schermen-video toont hij niet alleen de ruimte, hij geeft je ook uitleg over de locatie van de studio. Hij geeft aan hoe de fabrikant te werk gaat en toont je in dit geval Peugeot de 408 aan de geselecteerde media presenteerde. Overigens presenteerde Citroën óp 22 juni de C4 X aan enkele media. De auto werd op 29 juni voorgesteld.

Op de in de video getoonde ontwerpmodellen komt Sjoerd later terug. Houdt Autovisie in de gaten voor nog een unieke, onthullende aflevering van Sjoerds Weetjes. Zou dat aflevering 308 worden…

Bron
1
ANWB verwacht blijvende drukte op de weg: 'Vaker bumper aan bumper'  NOSBron
1
Nieuw autobelastingsysteem moet duidelijk zijn en zekerheid bieden  ANWBBron
1
Volvo wil per 2030 enkel nog elektrische auto’s bouwen. Om dat te kunnen doen, investeert het bedrijf nu hevig in diens productiefaciliteiten.

Er komt er zelfs eentje bij. In Slowakije welteverstaan, nabij de stad Kosice. Het zal de derde productiefaciliteit van de Zweedse autobouwer in Europa zijn. Momenteel heeft het fabrieken in Gent en Torslanda (Zweden).

250.000 auto’s

De Slowaakse faciliteit moet straks 250.000 auto’s voor Volvo kunnen bouwen. Bovendien levert de nieuwe fabriek een hoop banen op in de regio. Volvo begint volgend jaar met de productie van de fabriek.
Read More
Een jaar later zal het de productielijnen gaan inrichten. Per 2026 rollen dan de eerste auto’s van de band. Die zullen allemaal elektrisch zijn. De fabrikant investeert in zo’n 1,2 miljard euro in de nieuwe faciliteit.

Klimaatneutraal

Vanaf 2025 wil Volvo dat al diens fabrieken klimaatneutraal opereren, en dus zal ook de nog te bouwen faciliteit in Slowakije daar klaar voor worden gemaakt. De fabrikant zegt zelf dat de faciliteit “een leider gaat worden wat betreft duurzame en efficiënte productie van premium elektrische voertuigen”.

Is dit de nieuwe naam voor de Volvo XC90-opvolger?Volvo heeft met de XC40 en C40 nu nog maar twee elektrische modellen in diens gamma, maar dat gaat snel veranderen. Het merk is druk bezig met de opvolger van de XC90, die waarschijnlijk de naam Embla gaat dragen. De auto komt op het kakelverse SPA2-platform te staan, dat ook de basis gaat vormen voor de nieuwe 60- en 90-familie. Het platform is geschikt voor enkel een volledig elektrische aandrijflijn. De XC90-opvolger komt er wel als PHEV, maar gebruikt dan een opgewaardeerde architectuur op basis van de bestaande SPA-basis. Per 2025 verwacht Volvo dat de helft van diens verkochte voertuigen een volledig elektrische aandrijflijn heeft. Het zou dan gaan om 600.000 auto’s, aangezien het merk van plan is per 2025 zo’n 1,2 miljoen auto’s te verkopen.

Productie nieuwe XC90

Die nieuwe ‘XC90’ zal straks in Noord-Amerika gebouwd worden, maar ook in Europa. Welke modellen er straks uit de faciliteit in Slowakije rollen, is voor nu nog niet bekend.
Bron
1
In een weiland langs de Europaweg in Leiden is donderdagavond een paard in een sloot terechtgekomen. Omdat de brandweer met de tankautospuit niet bij het paard kon komen, werd een kleine kraan van de brandweer Haaglanden naar het weiland gestuurd om het dier uit de sloot te takelen.Bron
1
Bij het WK eind dit jaar in Qatar wordt gebruikgemaakt van semi-automatische buitenspeltechnologie, zo heeft FIFA vrijdag bekrachtigd na diverse tests met het systeem. Zo kan sneller en nauwkeurig worden vastgesteld of er sprake is van buitenspel.Bron
1
Taxi Direct Tilburg Boek Gemakkelijk Een Taxi

Al jaren zijn wij de enige echte Taxi Tilburg ook wel Taxi 013 – 7 x 7. Bijna 15 jaar zijn wij actief aan het rijden in en rondom Tilburg, maar ook daar buiten. We zijn overal te vinden van nationale tot aan internationale locaties toe. Taxi Tilburg streeft er naar om meer als alleen maar een rit te geven.

Tot uw dienst! Enkele zakelijke klanten: (taxi tilburg pinnen Bel +31133020171).

Goedkoop Taxi Tilburg

Mijn Taxi Reserveren — Taxi Direct TilburgStadstaxi Tilburg is een taxibedrijf in Wij zijn er voor u, om u op tijd, veilig, co
Read More
mfortabel en met veel zorg naar uw locatie te brengen! Onze gediplomeerde chauffeurs beschikken over een groot adressen kennis - taxi oud en nieuw tilburg 013 - 33020171. Passagiers komen boven alles, met goede zorg en aandacht voor de passagiers wordt u naar uw gewenst locatie gebracht.

Taxi Tilburg staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar (taxi bedrijf tilburg +31133020171). U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: . Wij kunnen als Taxi Tilburg u vooral garanderen dat we altijd op tijd zijn, want voor Taxi Tilburg is de tevredenheid van de klant het belangrijkst.

Taxi Tilburg Brengt U Naar Elke Bestemming In Nederland

Hoe kan Fair, Cab de prijzen laag houden? Wanneer u op zoek bent naar een goedkope taxi, dan bent u bij Fair, Cab aan het juiste adres. taxi centrale tilburg. We houden onze eigen kosten laag en berekenen deze niet aan u door. Dit doen we door bijvoorbeeld niet werkzaam te zijn als straattaxi.

We werken namelijk enkel op afspraak. Daarnaast plannen we de taxiritten slim in, hierdoor hoeven we nooit met een lege taxi te rijden. Op deze manier houden we de kosten laag en kunnen we u de laagste prijs garanderen. Heeft u al een taxi bij ons geboekt? Ontvang 20% korting op de terugreis Wilt u een taxi Tilburg naar Eindhoven Airport boeken? Dan kunt u dit doen op onze website.

Goedkope Taxi In Tilburg

Wilt u vanuit Eindhoven Airport ook worden teruggebracht naar Tilburg? Dan raden we u aan om ook direct de terugreis te boeken bij Fair, Cab. U ontvangt dan namelijk 20% korting op de terugreis - tilburg taxi number Bel +31133020171. U betaalt dan nog minder voor een taxi Tilburg naar Eindhoven Airport. Heeft u een speciale wens? Naast een lage prijs, bieden we u ook service - taxi tilburg tilburg.

Taxi Direct Tilburg
+31133020171
Goedkoop Taxi Tilburg
Daarbij staan we ook voor u klaar als u speciale wensen heeft. Wilt u bijvoorbeeld met een huis
1
ANWB verwacht 'permanent verkeersinfarct', vaker 'bumper aan bumper'  NOSANWB: ellenlange files door onbetrouwbaar ov | Binnenland | Telegraaf.nl  Telegraaf.nlANWB vreest permanent verkeersinfarct  BNR NieuwsANWB voorziet meer files en een 'permanent verkeersinfarct'  AutovisieANWB waarschuwt voor 'permanent verkeersinfarct' op Nederlandse wegen  wnl.tvHele verhaal bekijken via Google NieuwsBron