1
Hanglampen smoke glas zijn er in alle soorten en maten. Je kunt ze vinden met volledig transparant glas, of met een rooktint die een warm en sfeervol gevoel geeft aan het interieur.

Ze variëren van eenvoudige en elegante ontwerpen tot meer extravagante modellen met veel details. Rookglazen lampen zijn perfect voor iedereen die een vleugje retrostijl aan zijn huis wil toevoegen.

 

Wat is smoke glas?

Smoke glas is een soort glas dat een donkere, rokerige tint heeft. Dit wordt bereikt door tijdens de productie bepaalde chemicaliën aan het glas toe te voegen. Rookglas heeft vaak een vintage uitstraling, waardoor het perfect is voor gebruik in huizen met een retro-stijl.

Ondanks de naam is rookglas eigenlijk volkomen veilig en geeft het geen schadelijke dampen af. Het is een populaire keuze voor gebruik in huishoudelijke artikelen zoals vazen, tafellampen en uiteraard hanglampen.

  

Hanglamp smoke glas

Een hanglamp van rookglas is een mooie manier om sfeer te creëren in je huis. De lampen zijn er in verschillende vormen en maten, dus er is altijd wel een model dat bij het interieur past. Een transparante rookglas lamp geeft veel licht en is daarom ook zeer geschikt om als leeslamp te gebruiken.

Wil je dat de lamp minder licht geeft, dan kun je kiezen voor een model met donker rookglas. Zo creëer je een sfeervol effect in de kamer. Hanglampen van rookglas zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Het glas is gemakkelijk schoon te maken en stof valt minder op dan bij andere kleuren. Doordat het glas sterk is, kun je jaren van je lamp genieten.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en sfeervolle manier om je huis te verlichten, dan is een hanglamp smoke glas de perfecte keuze.

Hanglampen van rookglas voegen stijl en raffinement toe aan elke ruimte in huis. Met hun unieke rokerige tint creëren deze lampen een sfeer die zowel warm als uitnodigend is. Of je nu kiest voor een eenvoudig ontwerp of een meer extravagant model, hanglampen van rookglas zullen zeker een statement maken in je huis.

Dus waarom voegt u er niet een toe van deze prachtige lampen in je huis? Je zult niet teleurgesteld worden.

 

Amberkleurig smoke glas

Ook amberkleurig glas is een mooie toevoeging aan je interieur. Dit soort glas heeft een warme, gouden tint die aan de zon doet denken. Amber rookglas lampen zijn perfect voor gebruik in woon- of slaapkamers.

Met hun unieke kleur creëren deze lampen een warme en uitnodigende sfeer in elke kamer. Als je op zoek b